desley jansen beste metselaar

Desley Jansen uit Wijhe prolongeerde de titel ‘beste metselaar’ voor het Carmel College Salland uit Raalte .Twee dagen lang werd er gestreden om de titel , dit alles gebeurde op 4 maart bij het opleidingsbedrijf BouwBasic uit Deventer. Jongens uit Raalte, Zutphen , Holten en Deventer streden om de hoogste eer. Spannend was het tot het laatste moment , maar Desley Jansen was de beste metselaar en Kevin te Pas was de beste timmerman. Beide kregen een gereedschapsbon. De rest van de deelnemers werd bedankt voor hun strijdige deelname en kregen allen een certificaat van deelname en een fraaie bouwradio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.