de graaf en nijhuis winnen voorleeswedstrijd

Gisteravond vonden de finales van de Sallandse voorleeswedstrijd plaats in het Capellenborgtheater in Wijhe. Leerlingen van acht scholen uit de regio deden mee aan de finale van de Sallandse voorleeskampioenschappen. Er deden voorleeskampioenen uit de gemeenten Deventer, Hellendoorn, Holten-Rijssen, Olst-Wijhe en Raalte mee.

Marianne Nijhuis van basisschool de Regenboog uit Holten en Esmee de Graaf van de Prinses Marijkeschool uit Nijverdal hebben de voorleeswedstrijd van de regio Salland gewonnen. Er deden voorleeskampioenen uit de gemeenten Deventer, Hellendoorn, Holten-Rijssen, Olst-Wijhe en Raalte mee.

Het ging hier om een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De beide winnaars zullen dan ook Salland vertegenwoordigen in de Provinciale Finale. En misschien wordt één van hen wel de landelijk kampioen van 2010. De Provinciale finale vindt plaats op 21 april in het ZINiNtheater in Nijverdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.