de eigen signatuur van rienties wooninspiratie

Rienties Wooninspiratie in Raalte specialiseert zich verder in totaalconcepten voor ieder willekeurig interieur. De woninginrichtingszaak beschikt sinds kort over een speciaal 3D-computerprogramma waarmee de klanten een virtuele wandeling kunnen maken door het ontwerp voor hun nieuwe interieur. “Het maken van de dit soort ontwerpen ligt in het verlengde van het woonadvies wat wij altijd al gaven”, stelt Raymond Rienties, eigenaar van Rienties Wooninspiratie. “Wij denken dat dit net de meerwaarde kan geven voor wat de klanten zoeken in deze tijd”.

“3D-programma’s zijn echt de toekomst”, stelt Raymond. “Je krijgt een veel ruimtelijker beeld van het ontwerp. Men heeft ontzettend veel opties. Zo kan men ook bekijken hoe het eruit gaat zien als je een wand een andere kleur geeft. Maar men kan het interieur ook vanuit alle hoeken bekijken.” Ook de showroom is deels gericht op totaalconcepten. De showroom beslaat in totaal ruim achthonderd vierkante meter en in de verschillende sfeerhoeken worden de woonideeën gepresenteerd. “Het is ons streven om de meest sfeervolle woonwinkel van de regio te zijn”, vertelt Raymond. En om dit streven kracht bij te zetten beschikt Rienties ook over een uitgebreid assortiment accessoires en verlichting, “Wij hopen in de toekomst de collectie nog verder te kunnen verfijnen en wellicht onze showroom verder uit te breiden. Onze klanten moeten in de showroom altijd iets unieks voor een normale prijs kunnen vinden. We zitten bovenop de trends, maar we hebben absoluut onze eigen stijl, een eigen signatuur. Die zou ik willen omschrijven als landelijk, stijlvol, robuust, sfeervol maar toch strak. Dat wil overigens niet zeggen dat we alleen maar meubels en accessoires in die richting hebben, integendeel, maar die stijl vormt wel een soort rode draad door onze collectie. De landelijke stijl is op dit moment überhaupt populair, ook in het westen. Hoewel we in deze regio altijd wat behoudender zijn, is die stijl hier al veel langer populair, want het past ook in het landelijke karakter van Salland.”

Rienties Wooninspiratie beschikt over een eigen werkplaats waar de meubels volledig op maat kunnen worden gemaakt. Van wandkast tot computermeubel en van tv-kastje tot robuuste tafel. “En alles in elke gewenste houtsoort, ieder formaat en in elke gewenste kleur”, stelt Raymond.

Klanten voelen zich nel thuis bij Rienties Wooninspiratie, zo blijkt ook wel uit de vele reacties die Rienties heeft ontvangen. “Een gezellige showroom waar de koffie altijd klaar is en met medewerkers die net dat stapje extra willen zetten. Een betrouwbare partner, dicht bij huis, die sfeervol wonen op maat kan bieden voor een aantrekkelijke prijs; dat willen we toch allemaal!”

Rienties Wooninspiratie is te vinden aan de Schoolstraat 7 in Raalte, telefoon: 0572-353772. Meer informatie is te vinden op de nieuwe internetsite staging2.rienties.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.