de borden kunnen gewoon blijven staan

Nu valt er nog maar weinig op de borden te zien, maar aangezien de landelijke campagnes alweer langzaam hun begin maken, is de verwachting niet dat de borden nog erg lang leeg blijven. Bos en Eurlings kondigden vorige week hun vertrek al aan, maandagavond maakte VVD-kamerlid Griffith ook bekend dat ze uit de Kamer vertrekt.

Het eerste moddergooien is ook alweer begonnen, Halsema probeerde gisteravond bij De Wereld Draait Door al wat kiezers bij de PvdA weg te snoepen en Cohen profileert zichzelf al als voorstander van een linkse coalitie. Kortom: We wandelen van de ene campagne, zo de volgende weer in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.