dco ter haar prolongeert zaalkampioenschap

DCO Ter Haar is voor de vierde keer in vijf jaar tijd kampioen geworden van de zaalvoetbalcompetitie op maandagavond van Rohda Raalte. In de kampioenswedstrijd zette DCO Ter Haar de nummer vijf van de competitie ‘De Sallander’ met 11 – 8 opzij. Met slechts een gelijkspel tegen de nummer twee Assink Weustink is ‘Door Combinatie Overwinnen’ Ter Haar met nog drie wedstrijden te gaan nog steeds ongeslagen.

Assink Weustink wist lang – tot over de helft van de competitie – de druk op DCO Ter Haar hoog te houden met slechts twee verliespunten meer, maar al voor de tweede confrontatie tussen de nummer één en twee van de maandagcompetitie had DCO Ter Haar al een gat geslagen. Een gelijkspel tussen deze twee ploegen veranderde daar dus niets in. Wel wist Assink Weustink op deze wijze een eind te maken aan de winnende reeks van de huidige kampioen.

Dankzij de titel is de eerste ploeg om de Supercup bekend. De Supercup is door Rohda Raalte in het leven geroepen als algeheel kampioenschap voor de recreatieve zaalvoetballers. Jaarlijks strijden de bekerwinnaar, de twee kampioenen en de winnaar van de play-offs om de cup.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.