cursus hengelsport voor de jeugd

Hengelsportvereniging Raalte geeft volgende maand een cursus vissen voor jeugd in de leeftijd van zeven tot en met dertien jaar. De cursus wordt op twee zaterdagen gegeven, te weten op 7 en 14 april. Om deel te nemen aan de cursus hoef je geen lid te zijn van de vereniging.

De hengelsportvereniging Raalte zorgt voor dobbers, snoer, loodjes, drinken en cursusboeken. Als je eraan toe bent een hengel op te tuigen, dan zal je gevraagd worden de volgende cursusmiddag je eigen hengel mee te nemen.

Je kunt je tot 7 april aanmelden bij Henk Benter. Tel. (0572) 35 31 87 of per mail hjbenter@gmail.com. Er kunnen maximaal 30 vissers meedoen aan de cursus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.