cda raalte wil gebruikte rolstoel voor zonnebloem

Het CDA Raalte stelt in een brief aan het College voor om gebruikte rolstoelen beschikbaar te stellen voor de Zonnebloemverenigingen in Raalte. Op dit moment gaan veel ‘afgeschreven’ rolstoelen naar ontwikkelingslanden of de stoelen worden opgekocht door handelaren. Aangezien er een vraag vanuit de Zonnebloem kwam over de beschikbaarheid van deze stoelen, stelt het CDA de vraag of het mogelijk is om deze stoelen in de regio te houden.

Jan Oostewechel van de lokale CDA werd afgelopen jaar benaderd door Inske Satink van Zonnebloem Heino. Ze gaf aan dat het veel moeite kost om voldoende rolstoelen te verkrijgen voor een rolstoelwandeltocht in Heino. Af en toe huurt de Zonnebloem zelfs rolstoelen in Zwolle, wat een kostenpost met zich meebrengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.