Home / archiefcentraal / carnavaleske bijdrage 111111 euro alpe dhuzes

carnavaleske bijdrage 111111 euro alpe dhuzes

Alpe d’HuZes is inmiddels een mega-evenement aan het worden. Uit alle hoeken en gaten van Nederland trekken wielrenners naar Frankrijk om daar begin juni de fameuze berg Alpe d’Huez te beklimmen. Niet één keer, niet twee keer, maar soms wel zes keer op één dag. Met hun prestatie zamelen ze heel veel geld in voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens de jaarlijkse bazaar van VV Heino werden de vrijwilligers verrast met een cheque van 1.111,11 euro, uitgereikt door carnavalsvereniging De Sökkestoppers.

Carnavalsvereniging De Sökkestoppers heeft dit initiatief op meerdere manieren willen ondersteunen. Door tijdens de gala-avond een externe onderscheiding uit te reiken en door een actie van Adjudant Bef, die zijn hoofd kaal liet scheren en daarmee 644,44 euro in het laatje bracht. Maar, ook door de opbrengst van het haringhappen op de bankrekening van Alpe d’HuZes te storten.

Tot slot was een beloning op zijn plaats voor het werk dat de vrijwilligers tijdens de gala-avond van De Sökkestoppers hebben verricht. De laatste twee activiteiten waren dus goed voor een cheque van 1.111,11 euro, die zondagavond werd uitgereikt door Prins Boet I.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.