caravan gestolen in olst

Tussen woensdag 25 maart 18.00 uur en donderdag 26 maart 07.15 uur werd aan de Rijksstraatweg in Olst een caravan weggenomen van een bedrijventerrein. De dader(s) verschafte(n) zich toegang tot het terrein door een toegangshek te forceren.

Ze zijn, na het wegnemen van de caravan, vermoedelijk de richting van Den Nul op gereden. De caravan ziet er als volgt uit: zilvergrijs met op de voorzijde een rode band en op de zijkanten een rode streep. Het betreft een tandemasser caravan.

De politie is op zoek naar getuigen die de betreffende avond/nacht iets hebben gezien of de caravan herkennen in bovenstaande beschrijving. Er kan contact opgenomen worden met de politie in Raalte via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.