Home / archiefcentraal / bosgoed open tennistoernooi geslaagd

bosgoed open tennistoernooi geslaagd

Van zondag 28 februari tot en met zondag 7 maart was er bij Tennis Club Heeten weer het Bosgoed Open Toernooi. Met een deelname van 69 koppels verdeeld over elf poules, waren er even veel tennissers als vorig jaar.

Het toernooi begon op een druilerige zondagmiddag, opgevolgd door vrieskou en zelfs hagel waardoor een avond tennissen niet door kon gaan. De finales werden gespeeld op een stralende frisse zondag. Het gehele toernooi zorgde Bosgoed voor lekkere warme en koude hapjes.

Daniel Groot Zwaaftink en Hans Hofkamp waren de winnaars in de Heren Dubbel vijf. Ook Doortje Mars, Bets Meijerink, Ceciel Ruiter, Jeroen Willemsen, Arjan Berendijk, Martijn Wirtz, Monique Hulsman, Monique Volkerink, Bianca Kleinherenbrink, Hans Koolhof, Jos Klein Overmeen, Jan Meijerink, Tonnie Elders, Miny van de Weerd, Marijke Graumans-Zonneveld, Paul Kramer, Joke Falk, Mariëtte Tielbeek-Koggel, Trees Hollegien en Wim Hollegien vielen in de prijzen.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.