boomfeestdag raalte boom minder dan plan

Vanmorgen om tien uur plantte wethouder Haarman een boom in het kader van de nationale boomfeestdag. De boom werd geplant in de Monumentstraat in Raalte. De wijk Blekkerhoek, waarin de Monumentstraat ligt, wordt op dit moment gerenoveerd.

Oorspronkelijk was het plan om twee bomen te planten, maar na overleg met de aannemer werd in het kader van praktisch gemak besloten om de tweede boom nog even te laten wachten.

Onder begeleiding van Marc Binnenpoorte van Hoveniersbedrijf Binnenpoorte plantte de wethouder de boom. Hij kreeg hierbij hulp uit onverwachte hoek: Het zoontje van Binnenpoorte blijkt nu al een stel groene vingers te hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.