Home / archiefcentraal / bloeiende heemtuin wijhe geopend

bloeiende heemtuin wijhe geopend

Na een lange winter komt heemtuin “Veermans Hof IJsselflora” aan de Bongerd in Wijhe langzamerhand weer tot bloei. De heemtuin is vanaf nu weer elke dag geopend. Op 1 april komt een ploeg van de gemeente de heemtuin een voorjaarsschoonmaak geven, waarna de heemtuin weer helemaal klaar is voor het publiek.

Vanaf deze tijd komen er weer allerlei voorjaarsbloemen in bloei. Het lenteklokje, longkruid, holwortel en de wilde narcis fleuren de tuin al weer op. Dit seizoen zijn er regelmatig rondleidingen op zondagmiddag. De eerste twee zijn op 25 april en 16 mei om 14.00 uur. Zie voor meer informatie op www.ivn-wijhe-olst.nl

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.