bloeiende heemtuin wijhe geopend

Na een lange winter komt heemtuin “Veermans Hof IJsselflora” aan de Bongerd in Wijhe langzamerhand weer tot bloei. De heemtuin is vanaf nu weer elke dag geopend. Op 1 april komt een ploeg van de gemeente de heemtuin een voorjaarsschoonmaak geven, waarna de heemtuin weer helemaal klaar is voor het publiek.

Vanaf deze tijd komen er weer allerlei voorjaarsbloemen in bloei. Het lenteklokje, longkruid, holwortel en de wilde narcis fleuren de tuin al weer op. Dit seizoen zijn er regelmatig rondleidingen op zondagmiddag. De eerste twee zijn op 25 april en 16 mei om 14.00 uur. Zie voor meer informatie op staging2.ivn-wijhe-olst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.