bizztravel dalfsen maakt challenge cup kalender

De handbalsters van Bizztravel Dalfsen hebben een ‘glamour’ verjaardagskalender gemaakt. In een fotostudio is met visagisten en een fotograaf een glamour modeshoot gehouden. Alle speelsters zijn volledig aangekleed door de stylistes van SHE Fashion.

“ We wilden graag ons steentje bijdragen om extra geld te verdienen voor ons succes in de Challenge Cup. We zijn met alle meiden naar SHE Fashion gegaan om kleding te passen. We hebben gekozen voor een ‘glamourshoot’ zodat de mensen ons ook eens op een andere manier kunnen zien. Het is echt een hele leuke kalender geworden met zeer mooie fotografie. Bij de Challenge Cup wedstrijd op zondag 14 maart in De Trefkoele zijn de 1e kalenders te koop. Alle opbrengsten van de kalender gaan naar de club”, aldus initiatiefneemster Nancy Gerritsen.

Zondag 14 maart speelt Bizztravel Dalfsen in de Trefkoele in de ¼ finale van de Challenge Cup tegen het Poolse Vistal Laczpol Gdynia. De wedstrijd begint om 15.30 en de kassa’s gaan om 13.30 open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.