bijna gehele politiek heeft gereageerd

De lobby voor de aanleg van een nieuw fietspad in Heino van Flip Jonkman neemt steeds serieuzere vormen aan. Fietsers tussen de het fitnesscentrum en de Lentheweg verplaatsen zich nu nog over een modderpad. Als het aan Flip Jonkman ligt, duurt dat niet lang meer.

Inmiddels heeft hij van zes politieke partijen een reactie. Als eerste reageerde Egbert den Daas van Lokaal Alternatief. “Hij wil graag pleiten voor een nieuw fietspad daar,” aldus Jonkman.

CDA-leden Oostewechel en Godeschalk kwamen daarna zelf de situatie peilen. “Ze vonden het een goed initiatief dat ditmaal niet vanuit een bepaalde partij komt,” vervolgt Flip Jonkman.

Ook de VVD staat in eerste instantie niet afkeurend tegenover het idee. “Ben Nijboer van de VVD vindt dit plan op het eerste gezicht zo gek nog niet. Het scheelt twee keer oversteken vanaf de Van Der Cappellenweg,” aldus de Heinoër.

Toch durft Heinoër Jonkman nog niet te juichen: “Het is te hopen dat de aandacht niet verslapt na de verkiezingen. Hopelijk gaat dit voorstel, waar de politiek toch positief over is, na de verkiezingen niet de prullenbak in want ook dat is zeer wel mogelijk!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.