bakkerij jorink genomineerd voor bakker met ster

Bakkerij Jorink uit Raalte maakt kans op de titel ‘Bakker met Ster 2010’. De bakker behoort tot de in totaal 49 genomineerde bakkerswinkels voor de landelijke verkiezing die jaarlijks wordt gehouden in opdracht van de bakkerijbranche. De verkiezing ‘Bakker met ster’ bestaat uit drie categorieën: ‘Bakker met Ster’, ‘Banketbakker met ster’ en ‘Patissier met ster’. Op 1 juni worden tijdens het Nationaal Bakkerij Gala één, twee of drie sterren uitgereikt aan die bakkerijen die de beste kwaliteit en service bieden.

Bakker Patrick Jorink van Echte Bakker Jorink is blij met de nominatie. “Fantastisch! Het hele team is blij. Deze nominatie is voor ons al de bevestiging dat we met z’n allen goed bezig zijn. Het is elke dag weer een geweldig mooie uitdaging om de winkel vol te hebben met verse producten. Sommigen zeggen dat het bakkersvak een vorm van topsport is. En misschien is het dat ook wel. Elke dag weer presteren op het hoogste niveau. Topper in ons assortiment? Onze eigen speculaas. Die verkoopt zelfs in de zomer nog geweldig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.