Home / archiefcentraal / badmintonteam baco j4 gedeeld kampioen

badmintonteam baco j4 gedeeld kampioen

Het badmintonteam BACO-J4 uit Olst is in de klasse tot en met 13 jaar in de disctrictcompetitie gedeeld eerste geworden. Al na enkele wedstrijden tegen teams uit de regio stond het team aan kop en het team wist deze positie tot de allerlaatste wedstrijd vast te houden.

De laatste wedstrijd van het seizoen was een cruciale. Daarbij ontmoette het team de nummer twee van de competitie die zich op gelijke hoogte met BACO J4 wist te spelen. Dat betekent dus een gedeelde eerste plek, want beide teams hadden even veel punten behaald. Baco-J4 is tijdens de training op vrijdagavond gehuldigd met dit fantastische resultaat.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.