Home / archiefcentraal / auto flink toegetakeld langs n35

auto flink toegetakeld langs n35

De auto staat er al een aantal dagen, maar zijn uiterlijk is er niet beter op geworden: De Seat die geparkeerd staat in de berm van de parallelweg tussen Heino en Raalte. Vorige week zag hij er nog piekfijn uit, maar dit weekend viel hij vermoedelijk in handen van vernielzuchtige voorbijgangers.

Navraag bij de politie levert weinig nieuws op. Er is melding van de vernieling gemaakt, maar het lijkt er niet op dat de eigenaar zich al gemeld heeft. Inmiddels is de auto wel flink toegetakeld. Het exacte wie, wat en hoe zijn ons onbekend. Wel staat de Seat Cordoba al dagenlang zonder beweging op de parallelweg, ter hoogte van de watergang bij ‘t Reelaer.

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.