atb lemelerveld luidt nieuw seizoen in

Het was Dienand die iets voor de klok van elf het spits af mocht bijten namens het ATB-Team bij de Masters 40+. Omdat hij vorig seizoen in de eindstand bij de eerste tien was geëindigd mocht hij aan deze openingswedstrijd bij de start plaatsnemen op de eerste startrij. Dienand maakte hier dankbaar gebruik van en nestelde zich kort na de start tussen de eerste tien renners van het grote deelnemersveld. Gedurende de race schoof hij nog een aantal plaatsen op om uiteindelijk op een zevende stek te finishen.

Bij de Amateurs gingen Ido Jansen en Jeroen Wessel van start. Ido mocht vertrekken vanaf stek 40 en Jeroen lootte startplek 90. Ido wist zijn startpositie te behouden en reed een solide race. Met een goed gevoel passeerde hij als 34e de eindstreep. Jeroen kwam vanuit het achterveld snel naar voren. Hij reed na ongeveer anderhalve ronde de top dertig binnen. In de daarop volgende ronden maakte hij nog een aantal plaatsen goed om uiteindelijk als 22e te finishen.

Lyan Rensen reed haar eerste wedstrijd bij de Elite Dames. Met wat gezonde spanning ging ze van start. Aan het einde van de startstrook kwam ze wat klem te zitten tussen andere rensters en verloor zo wat plaatsen. Ze bleef ondanks dit rustig en maakte de opgelopen schade tijdens de wedstrijd weer goed. De Luttenbergse finishte in haar eerste wedstrijd bij de Elite Dames als 24e.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.