annie wint de wedstrijd van de week

Annie Groote Schaarsberg is de winnares geworden van de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van het afgelopen weekend. De Lemelerveldse voorspelde, net als twee andere deelnemers, de 3-1 nederlaag van Rohda. De Raaltenaren gingen afgelopen zondag onderuit bij Be Quick 1887 in Haren. Bij loting kwam Annie als winnares uit de bus en dus mag zij deze week een Falcon Joya-bal ophalen bij Intersport Schutte aan de Herenstraat in Raalte.

Voor komend weekend hebben we natuurlijk weer een wedstrijd van de week. Komende zondag vechten Wesepe en Lettele een echte streekderby uit. In de vijfde klasse H staan de twee ploegen op slechts twee punten van elkaar in de rangorde. Lettele heeft twee punten voorsprong op Wesepe. Op 11 oktober streden de ploegen ook tegen elkaar, de wedstrijd eindige toen in een doelpuntloos gelijkspel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.