angela groothuizen zaterdag in het hoftheater

Angela Groothuizen staat zaterdag 6 maart op de planken van het Hoftheater in Raalte. Ze brengt de muzikale voorstelling ‘Label’ met de mooiste Nederlandstalige liedjes uit haar repertoire, aangevuld met nieuwe liedjes.

Alles in de voorstelling draait om labels. Vroeger was Angela nooit geschikt om bruidsmeisje te zijn, later nooit de prinses in de musical. Op haar twintigste al te oud als tieneridool, te rock-‘n-roll voor theater en te puur voor tv-programma’s. Was het ene label er net af, zat het volgende er alweer op. Angela zingt door al haar labels heen om haar publiek te ontroeren en te laten lachen. Ze wordt begeleid door haar vaste vrienden: Jeroen Molenaar op drums en gitaar, Rob Hendriks op bas en gitaar en Eric van de Bovenkamp op piano en toetsen.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl en de VVV/ANWB in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.