alpe dhuzes actie tijdens kole kermse 600 euro

Berry Broekhof en Gait Middelkamp hebben zaterdagmiddag tijdens de Kôle Kermse een actie gehouden om geld in te zamelen voor hun deelname aan de Alpe d’HuZes. De twee Broeklanders willen op 3 juni op een tandem de Alpe d’Huez beklimmen. De opbrengst van deze actie is bestemd voor het KWF.

Tijdens de veiling van de Kôle Kermse namen de twee plaats op een stellage, waarop twee hometrainers bevestigd waren. De bezoekers mochten tegen betaling raden hoe veel kilometer de twee in een uur weg zouden trappen. In totaal ging het om 42 kilometer (Gait 32, Berry 10) Met de actie werd 600 euro bijeengebracht. Middelkamp maakte meteen van de gelegenheid gebruik om met succes te bieden op de burgemeesterstitel van Broekland.

Dat is overigen nog lang niet de enige actie die de twee voorafgaande de tocht houden. Op zaterdag 29 mei zal er een voetbalwedstrijd plaatsvinden in Broekland waaraan diverse oud-profs hun medewerking verlenen. Zo doen onder andere Jaap Stam, Erben Wennemars, Mark Overmars en Rene Eikelkamp mee. Zij zullen het opnemen tegen een team van Broeklanders. Aanvang is om 17.00 uur.

Berry en Gait hebben zich voorgenomen om minimaal 10.000 euro mee te nemen naar Frankrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.