Home / archiefcentraal / albert heijn geeft wasmachine aan winnares

albert heijn geeft wasmachine aan winnares

Albert Heijn Raalte heeft 2 weken lang een actie gehouden waarbij klanten bij aankoop van 2 actie producten Persil kans maakten op een Bosch wasmachine. Mevrouw Diekman uit Raalte werd de winnares van de wasmachine en kreeg deze vorige week uitgereikt.

Klanten mochten na aankoop van 2 Persil-wasmiddelen, naam en telefoonnummer achterop de kassabon vermelden en deponeren in een daarvoor bestemde doos. Op de foto ontvangt ze van Albert Heijn teamleider Ben Holtmaat de wasmachine.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.