afscheidsconcert in bomvolle kerk

In goed overleg tussen bestuur en leden werd besloten een punt te zetten achter de activiteiten van het koor. Gelet op het gegeven dat er geen aanwas was van nieuwe leden en ook de leeftijd van vele koorleden een rol ging spelen leek het nu het juiste moment om te stoppen.

Een afwisselend programma werd ten gehore gebracht. Afgewisseld door samenzang werden liederen gezongen door het koor, een mannenkoor en een dubbelkwartet. Het geheel werd als afwisselend en sprankelend beoordeeld. Na afloop werd het koor nog toegesproken door de voorzitter van het kerkbestuur en de burgemeester van de gemeente Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.