adje en forest grootste lol in theater

Adje kwam afgelopen vrijdag het Hoftheater in Raalte op zijn kop zetten met zijn nieuwe show “Adje’s Sterren Revue”. Adje, bekend van de tv-shows “Mooi weer De Leeuw” en “Lieve Paul” van Paul de Leeuw, heeft voor zijn show in Raalte hulp ingeschakeld van dansgroep Forest.

Na een tijd van veel trainen was het dan zover: De dansgroep van RGV Kwiek mocht stralen op het podium tijdens de theatershow. Bij aankomst werd Forest ontzettend leuk ontvangen, alsof zij de hoofdact van de avond waren. De meidengroep voerde vier dansen op die binnen Adje’s show pasten. Ook lieten zij een eigen dans zien.

Op het podium werd Forest geconfronteerd met ruimtegebrek, waardoor er enkele misstapjes werden gemaakt. Dit paste echter prima binnen de sfeer van de show. De meiden hadden er zelf de grootste lol om en namen het publiek hier volledig in mee.

Niet alleen bij het publiek, maar ook achter de coulissen heerste een gezellige sfeer. Adje (Arjen) is dan ook een heel gewone jongen. Zoals hij zelf zegt: “Ik moet ook gewoon naar de WC!”. Adje’s Sterren Revue was een succesvolle avond, mede dankzij de inzet van de Raaltese dansgroep Forest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.