zwiekoteboebo in dorpshuis de bongerd

Stichting Dorpshuis Welsum heeft Zwiekoteboebo opnieuw weten vast te leggen voor optredens op 5 en 6 maart 2010 in dorpshuis de Bongerd. Een stunt, gezien het succesvolle optreden van deze cabaretgroep enkele jaren geleden. De vier heren denderen als een lawine door het theaterland. De voorstellingen van Zwiekoteboebo zijn het strijdtoneel van een ongeleid en onvoorspelbaar krachtenspel. De kolder van de heren kan alle kanten op, maar zelden de kant die je verwacht. Welke kant dat dan wel niet is merk je in aankomende show van de heren. ‘Womowendan?’ is de toepasselijke titel van het vierde programma van de cabaretformatie, en zal dan ook opgevoerd worden op 5 en 6 maart.

Voor dit optreden zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 5 maart en aangeraden wordt dan ook om tijdig kaarten te bestellen. Deze kosten 15 euro in de voorverkoop – via de internetsite staging2.dorpshuiswelsum.nl – en 16,50 aan de kassa. De voorstellingen beginnen beide avonden om 20.30 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur open. Het belooft weer een avond vol gezelligheid te worden, een avond die u niet mag missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.