zanggroep freedom organiseert paasvuur

Zang- en gospelgroep Freedom is ondanks de winterse omstandigheden van de afgelopen weken, bezig met het organiseren van het traditionele paasvuur aan de Pleegsterdijk op eerste paasdag 4 april. Vanaf 27 februari kan men schoon snoeihout komen brengen. Dit kan alleen op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. De laatste dag dat het terrein aan de Pleegsterdijk open is voor storten van hout is vrijdag 2 april.

De controles en regels van de gemeente voor zo’n paasvuur zijn flink aangescherpt. Dit zorgt ervoor dat Freedom ook beslist streng zal toezien op het storten van hout.

Er mag alleen schoon snoeihout en dus geen sloophout, stobben en dikke stammen gebracht worden. Wat niet aan de eisen voldoet wordt geweigerd. Volg alstublieft de aanwijzingen van de mensen die helpen op het terrein aan de Pleegsterdijk.

Als de maximale grootte van de bult is bereikt, zal het terrein worden gesloten.

De vergoeding die Freedom dit jaar vraagt is 5 euro per kleine aanhanger. Elke grotere gift is natuurlijk zeer welkom. Alle opbrengst is bestemd voor het gospelkoor Freedom. Hierdoor kunnen zij de hoognodige instrumenten en apparatuur vervangen. Op die manier helpt u Freedom om te blijven zingen.

Onder leiding van de nieuwe dirigent wordt gerepeteerd aan oude en nieuwe nummers. In het koor is nog behoefte aan zangers: tenoren en bassen. Maar ook als je sopraan of alt bent, kun je komen meezingen. Het combo is helaas aardig uitgedund, dus is er dringend behoefte aan muzikale mensen die instrumenten bespelen. Te denken valt aan bijvoorbeeld –bas- gitaar, piano, dwarsfluit of viool. Als je 15 jaar of ouder bent en belangstelling hebt om mee te doen met dit enthousiaste gezelschap, neem dan contact op met Astrid Hommes via 0572-361326 of kijk op de website staging2.freedomraalte.nl. Op de site en in de plaatselijke kranten volgt ook nader bericht over de activiteiten op eerste paasdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.