Home / archiefcentraal / wijhese basisschool haalt 1500 euro op

wijhese basisschool haalt 1500 euro op

In de afgelopen periode zijn de kinderen van openbare basisschool de Peperhof uit Wijhe flink in de weer geweest voor Kika en Haïti. Tijdens de kerstactie haalden de kinderen door, onder andere het organiseren van een lichtjesfeest, 640 euro op voor Kika.

In januari besloten de kinderen uit de oudste groepen zelfstandig aan de slag te gaan om geld in te zamelen voor Haïti. De school zorgde voor een officiële kaart, zodat de kinderen op pad konden om bijvoorbeeld klusjes te doen of statiegeld te verzamelen. Met deze actie hebben de kinderen in een week 860 euro opgehaald.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.