Home / archiefcentraal / wethouder van den berg extra budget leader

wethouder van den berg extra budget leader

Wethouder Cor van den Berg pleit morgen voor de Statenleden van Overijssel voor extra budget voor Leader Salland. Bewoners van Salland hebben veel ideeën om hun dorp of buurt leefbaarder of mooier te maken. Hiervoor zijn Europese en provinciale subsidies beschikbaar in de vorm van Leader-projecten.

Echter, het Leader-project krijgt zo veel aanvragen, dat het budget voor de subsidies op dreigt te raken. Vandaar dat Van den Berg morgen een verzoek voor extra geld doet bij gedeputeerde Piet Janssen en de Statenleden van provincie Overijssel.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.