wedstrijd van de week lemelerveld heino

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de derde klasse tussen Lemelerveld en Heino. Heino bezet op dit moment de tweede plek in de derde klasse B, uitzicht op de eerste plek hebben de Heinoërs nog steeds. Ze hebben een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper en slechts twee punten achterstand. Lemelerveld staat op de negende plek in de competitie, ze hebben de punten dus hard nodig. De twee teams hebben samen een mooie historie wat betreft wedstrijden. In een traditie strijden Heino en Lemelerveld bijna ieder jaar om de Veldhoekbokaal. Afgelopen jaar hebben ze dat niet gedaan. Misschien is het dus een mooi idee om niet alleen voor de competitiepunten te vechten, maar ook een strijd om de Veldhoekbokaal te leveren….

iconLemelerveldHeinoicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 21 februari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.