we beloven beterschap site een stuk sneller

Salland Centraal was de afgelopen weken soms heel erg traag. Met name de laatste dagen waren er vele problemen met de toegankelijkheid van de site. Achter de schermen is er druk gewerkt om de problemen op te lossen. Een enorm technisch verhaal, verder niet interessant.

Wat wel interessant is, is dat het probleem lijkt te zijn opgelost. Vanaf nu is Salland Centraal een stuk sneller! Wellicht dat je af en toe nog even in een trage fase belandt, omdat onze computermensen net dan achter de schermen bezig zijn, maar we verwachten een enorme stap voorwaarts gezet te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.