vvv raalte verrast met derde prijs top store

Medewerkers van de VVV / ANWB winkel in Raalte werden vanmorgen blij verrast toen ze onverwacht bezoek kregen. Wethouder Blijdenstein, Gé Jansen (Stichting Toerisme Raalte-Heino) en Thea Huisman (Sallands Bureau voor Toerisme) kwamen zonder aankondiging een bezoekje aan de winkel brengen.

Aanleiding voor het bezoek: De goede prestatie van de winkel in de jaarlijkse Top Store verkiezing. Van de vijftig winkels die meededen bezet de Raalter winkel de derde plaats. Wethouder Blijdenstein: “De VVV is voor de gemeente een belangrijke partner voor het brengen van het toeristisch product. Daar zetten de medewerkers zich helemaal voor in. Het is geweldig dat die inzet nu met een derde plaats in deze competitie wordt beloond.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.