Home / archiefcentraal / vvder piet pont kwaad op d66 raalte

vvder piet pont kwaad op d66 raalte

Piet Pont is kwaad op de D’66. Aanleiding hiervoor zijn uitspraken van de lijsttrekker van de Raalter D’66, Mathijs Perton in een interview met De Stentor. Piet Pont reageert:

“Geachte democraten,

Dat jullie reclame willen maken met bekende namen uit de Raalter samenleving moet je zelf weten. Maar mijn naam in een verkiezingsartikel zetten alsof ik ben overgelopen als herintreder, daar ben ik vreselijk boos over. Dit hoort niet bij een fatsoenlijke partij. Ik neem aan dat jullie het artikel, onmiddellijk gaan herstellen of minstens je excuses daarvoor, in het openbaar aanbiedt. Mijn naam noemen als VVD-er en oud D’66-er uit de jaren zeventig/tachtig kan nog door de beugel, al is het meer dan dertig jaar geleden, maar een vermelding als zou ik herintreder zijn bij D66. Hoe durven jullie!!!! Dit gaat minstens drie stappen te ver. Zeker nu ik al veertien jaar als rechtgeaarde liberale VVD’er in de gemeenteraad zit.”

En hiermee lijkt de bal dus weer bij D’66 te liggen.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.