vrolijk en goed gevuld weekend in hoftheater

Het komend weekend staat het Hoftheater in het teken van lachen en vrolijkheid . Op vrijdagavond 5 februari staat cabaretier Andre Manuel met zijn show ‘Voor God noch Vaderland’ op de planken. Kaarten kosten 16 euro per stuk.

Het vrolijke weekend zet zich zondagmiddag 7 februari voort, met een knotsgekke show van Wipneus en Pim. De familievoorstelling ‘De Showtrap’ zit vol spanning, muziek en onverwachte situaties. Wipneus en Pim zijn allebei carnavalsvierders en nodigen je daarom uit in je mooiste carnavalskostuum naar de voorstelling te komen. De mooist verklede bezoeker krijgt een speciale prijs, van Wipneus en Pim. De show van de feest-dj’s begint om 15.00 uur. Kaarten kosten een tientje en zijn via staging2.hoftheater.nl of VVV/ANWB Raalte te bestellen.

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen. Dat kan via 06-34355093. De bestellijn is van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur bereikbaar. Op zaterdag kan je de lijn van 13.00 tot 14.00 bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.