vrijwilligers verrast door cda statenleden

CDA-Statenlid Elly van Steen heeft dit weekend bloemen aan vrijwilligster Margriet Heuvelink uit Wijhe gegeven als dank voor haar inzet voor de maatschappij. Zaterdagochtend om 10.00 uur bracht zij samen met de CDA-fractie Olst-Wijhe een boeket onder het motto ‘Het CDA houdt van vrijwilligers’.

“Margriet is een van de oprichters van het Kulturhus Olst en heeft in het vrijwilligerswerk voor het een belangrijke rol vervult. Ze gaat afscheid nemen van dit werk, maar laat een goedlopende vrijwilligersorganisatie achter”, vertelt Elly van Steen.

Ook vrijwilligster en mantelzorgster Hennie Wennemars uit Dalfsen ontving een boeket. Zij kreeg de bloemen van CDA-Statenlid Laura Antuma. Antuma deed dat onder begeleiding van wethouder Diny Laarman, CDA-raadsleden en het bestuur van de afdeling.

Ze werden afgelopen zaterdag hartelijk ontvangen aan de Koekoeksteeg in Dalfsen. “Mevrouw Wennemars is al jaren lang mantelzorgster en enorm betrokken bij het kerkenwerk. Nu bezoekt zij met name veel ouderen, om eenzaamheid tegen te gaan’, vertelt Antuma, `dit is precies wat de maatschappij nodig heeft”.

De CDA-Statenfractie bedankt al een aantal jaren de vrijwilligers in combinatie met Valentijnsdag, de dag die in het teken staat van liefde en dankbaarheid. Omdat Valentijnsdag op een zondag viel, werden de vrijwilligers de dag ervoor bedankt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.