vraag van de week is mooie stemwijzer

Commentaar – Salland Centraal heeft al ruim een half jaar alle fractievoorzitters van Salland iedere week een vraag of stelling voorgelegd. De antwoorden daarop geven een mooi beeld van hoe de verschillende partijen denken en doen.

Meedoen aan de rubriek zegt ons inziens al een boel, want dan ben je bereid je mening te delen, ook als het om onderwerpen die niet perse op dat moment actueel hoeven zijn. Publiek weet graag wat het aan politici heeft, niet alleen in verkiezingstijd. Ook de antwoorden zijn iedere keer mooi. Er zitten altijd verrassende, kleurbekennende, geregeld nieuwswaardige antwoorden tussen.

Af en toe zie je grote verschillen tussen dezeflde aprtijen in andere gemeenten (Zwientie tikken en de VVD) of juist overeenkomsten (CDA en het milieu). Het geeft aan dat lokaal stemmen anders kan zijn dan landelijk.

Wie buiten alle verkiezingsbeloftes van de politieke partijen om, zijn mening eens rustig wil vormen, raden we daarom in het dossier van ‘de vraag van de week’ te duiken. Klik op ‘vraag van de week’ en je komt bij het laatste verhaal terecht, daar hangt tegelijk ook het dossier met alle andere verhalen eronder.

logo

Een mening over dit onderwerp? We nodigen je uit te reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.