voorverkoop sdol heeten gestart

Aanstaande zaterdag wordt er een volle bak in sporthal De Achterberg in Luttenberg verwacht. Met de thuiswedstrijd tegen Heeten en aansluitend de bazaar, is de kans op een uitverkochte Achterberg aanzienlijk te noemen. Het aantal staanplaatsen voor publiek is uitgebreid, maar de zitplaatsen zitten reeds op hun maximum. Om teleurstellingen te voorkomen, is besloten om de zitplaatsen via de voorverkoop reserveerbaar te maken. Een zitplaats reserveren kan door een mailtje te sturen aan info@svsdol.nl.

Elke bezoeker krijgt zaterdag een gratis lot voor de bazaar, waar het met ‘rad van avontuur nieuwe stijl’ leuke prijzen te verdienen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.