Home / archiefcentraal / voorlopige stop op storten vervuild slib linderveld

voorlopige stop op storten vervuild slib linderveld

Provinciale Staten heeft gisteren ingestemd met een voorlopige stop op het storten van vervuild slib in de voormalige zandwinplas bij bet Linderveld. Gedeputeerde Staten zegt toe ermee aan de slag te gaan.

De motie van CDA-Statenlid Elly van Steen werd gisteren door de volledige Provinciale Staten goedgekeurd. Gedeputeerde Theo Rietkerkgeeft aan de motie te zien als een belangrijke ondersteuning van zijn beleid, vooral omdat de kwestie al zolang speelt.

De CDA-fractie van Provinciale Staten wil graag dat de burgers in de kwestie een formele inspraak- en rechtspositie krijgen. Wanneer er plannen zijn vervuild slib te storten moet de burger kunnen terugvallen op procedures voor vergunningverlening, vindt het CDA.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.