voorlopige stop op storten vervuild slib linderveld

Provinciale Staten heeft gisteren ingestemd met een voorlopige stop op het storten van vervuild slib in de voormalige zandwinplas bij bet Linderveld. Gedeputeerde Staten zegt toe ermee aan de slag te gaan.

De motie van CDA-Statenlid Elly van Steen werd gisteren door de volledige Provinciale Staten goedgekeurd. Gedeputeerde Theo Rietkerkgeeft aan de motie te zien als een belangrijke ondersteuning van zijn beleid, vooral omdat de kwestie al zolang speelt.

De CDA-fractie van Provinciale Staten wil graag dat de burgers in de kwestie een formele inspraak- en rechtspositie krijgen. Wanneer er plannen zijn vervuild slib te storten moet de burger kunnen terugvallen op procedures voor vergunningverlening, vindt het CDA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.