Home / archiefcentraal / voorarrest ondernemer 90 dagen langer

voorarrest ondernemer 90 dagen langer

Het voorarrest van de supermarkt-ondernemer uit Raalte is met 90 dagen verlengd. Dat is gistermorgen door de raadkamer van de rechtbank besloten. De 48-jarige man wordt verdacht van seksuele intimidatie en seksuele handelingen met jonge personeelsleden.

Afgelopen 2 februari werd de ondernemer aangehouden op het politiebureau van Zwolle. Gisteren werd de man voorgeleid aan de raadkamer, die het voorarrest met maximaal 90 dagen mocht verlengen. De raadkamer besloot ook voor die maximale verlenging te kiezen.

Gezien de verlenging van het voorarrest worden de drie aanklachten die tegen hem zijn ingediend zeer serieus genomen. Het aantal aanklachten staat dus nog steeds op drie, dat betekent dat er in de afgelopen tijd geen nieuwe aanklachten zijn ingediend.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.