Home / archiefcentraal / voorarrest c1000 ondernemer verlengd

voorarrest c1000 ondernemer verlengd

De C1000-ondernemer uit Raalte die dinsdag opgepakt is als verdachte van seksuele handelingen en intimidatie van jeugdig personeel blijft nog twee weken in voorarrest. Justitie krijgt daardoor gelegenheid het onderzoek in alle rust voort te zetten. Tegen de 48-jarige man zijn in elk geval vijf aangiftes gedaan. Drie in verband met seksuele intimidatie, twee in verband met daadwerkelijk seksueel handelen.

Justitie wil voorkomen dat hij de onderzoeken manipuleert als hij op vrije voeten is. Over veertien dagen beslist de rechter of het voorarrest nogmaals verlengd wordt. Dat hangt dan af van de vorderingen in het onderzoek en hoe de rechter de kans op herhaling van het gepleegde feit inschat.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.