Home / archiefcentraal / von martels nieuwe kandidaat cda dalfsen

von martels nieuwe kandidaat cda dalfsen

Maurits von Martels is de nieuwe kandidaat-wethouder van het CDA in Dalfsen. Het CDA presenteert de nieuwe kandidaat-bestuurder bewust voor de verkiezingen. “Wij belangrijk dat mensen vooraf weten waar ze aan toe zijn,” aldus Henk de Boer namens het CDA Dalfsen.

Von Martels heeft als bestuurder ervaring opgedaan in het bestuur van de Rabobank in Ommen en voorzitter van LTO Noord afdeling Dalfsen. De afgelopen vier jaar was hij raadslid voor het CDA in Dalfsen. “Dat is me goed bevallen,” aldus Von Martels, die in het dagelijks leven melkveehouder is.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.