vijf nieuwe computercursussen wekadata

Volgende maand start WeKaData met vijf nieuwe computercursussen. Veel gebruikte programma’s door zowel de zakelijke gebruiker als de thuisgebruiker komen aan bod. In vijf of zes lesavonden krijgt de gebuiker alle ins en outs van Word, Excel of internet en email te horen.

De aangeboden lespakketten zijn Word 2007 basis, Excel 2007 basis, Internet en Mail, Excel 2007 gevorderd en Word 2007 gevorderd. Doel van de basistrainingen is om na afloop zeer praktijkgericht te werk te gaan met Word en Excel. Met de cursussen voor gevorderden wordt je vaardigheid met deze Office-programma’s naar een hoger plan gebracht. de computertraining Internet en email is geschikt voor iedereen die wil leren omgaan met internet en e-mail.

De cursussen worden gegeven in het cursuslokaal aan de Boeierstraat in Raalte. Opgeven voor de cursussen kan via de website van WeKaData of ‘ouderwets’ via de telefoon. Deelname aan de trainingen kost 225 euro per cursus. Voor meer informatie: staging2.wekadata.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.