vervolg galm nog plekken vrij

Voor het vervolgprogramma van GALM zijn er nog enkele plekken vrij. Iedereen tussen de 55 en de 65 jaar kan zich hiervoor aanmelden. Zaterdag 6 februari was de GALM-Fittest en het vervolgprogramma wordt vanaf 1 maart aangeboden en duurt twaalf weken. Dit programma bestaat uit veelzijdige sportieve activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Elke week worden wisselende activiteiten aangeboden, zoals bal- en racketspelen, bewegen op muziek en uiteenlopende lenigheids- en gymnastiekvormen. Bovendien kan iedereen meedoen met een kennismakingsles watersport en een fitness introductieles. De lessen worden verzorgd door gespecialiseerde GALM-docenten.

Het introductieprogramma aangeboden op maandag van 18.15 tot 19.15 uur in spelzaal de Berkte in Raalte. Op woensdag vindt het introductieprogramma plaats in gymzaal de Ieme in Raalte van 16.00 tot 17.00 uur. Deze introductie kost € 40, -.

Iedereen die interesse heeft in dit introductieprogramma kan zich tot 1 maart opgeven bij sportconsulent Brigit Trooster. Ook mensen die niet met de GALM-fittest hebben meegedaan, kunnen zich aanmelden.

RTV Oost heeft in het programma “Over mijn Lijf” beelden uitgezonden van de GALM-fittest van 6 februari 2010 bij het Carmel College. Deze uitzending is terug te bekijken via de website staging2.raalte.nl/sport of via staging2.rtvoost.nl.

Meer informatie is te verkrijgen bij Brigit Trooster via 0572-347959 of brigit.trooster@raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.