veldkamp sponsor van racingteam hageveld

Racingteam Hageveld uit Luttenberg komt ook in het seizoen 2010 aan de start van het ONK Dutch Superbike, de topklasse van de Nederlandse motorsport! Het team heeft overeenkomst bereikt met een nieuwe hoofdsponsor, machinebouwer en technisch dienstverlener Veldkamp b.v. uit Raalte. Dit wordt het derde achtereenvolgende seizoen dat coureur Jarco Grotenhuis zich zal melden op de diverse circuits in Nederland, België en Duitsland, dit jaar wederom op een Yamaha YZF-R1.

Het team heeft vorig jaar een goed seizoen gehad, met veel progressie. Om ook komend seizoen vooruitgang te kunnen boeken is een goed winterseizoen erg belangrijk. “Het is niet makkelijk geweest om op dit punt te komen, in ons sponsorbestand zijn afgelopen winter veel grote veranderingen geweest. In de huidige economische situatie is het erg moeilijk om ons budget rond te krijgen, daarom zijn we blij dat we in Veldkamp b.v. een goede partner gevonden hebben!

Door onze wederzijdse passie voor techniek kunnen wij een samenwerking aangaan die voor beide partijen voordelen oplevert, aldus Jeroen van Beek namens Racingteam Hageveld. “Ook zijn we erg blij met een aantal andere bedrijven die we dit jaar bereid hebben gevonden om ons te sponsoren. Maar we hebben echt nog sponsors nodig om ook dit jaar weer sneller te kunnen gaan. Want daar draait het allemaal om.

Alle sponsors en de verdere plannen van het team, worden bekend gemaakt op 10 april, tijdens de teampresentatie. Deze wordt gehouden in dorpshuis Elckerlyc in Luttenberg. Hierbij zijn alle motorliefhebbers en andere belangstellenden van harte uitgenodigd! Deze feestavond wordt voor de vierde keer georganiseerd en staat in het teken van motorsport, goede muziek en gezelligheid. Op deze avond willen wij graag laten zien wat we doen, en zoveel mogelijk belangstellenden de kans geven lid te worden van de “Vrienden van Hageveld” , zodat iedereen een bijdrage kan leveren aan de prestaties van dit raceteam.

Dat het een zwaar seizoen wordt, staat al wel vast voor het team. Het is duidelijk dat er volgend jaar een zwaar startveld is, met rijders en teams die zich op internationaal niveau al bewezen hebben. Hierdoor laten de vier Luttenbergers zich niet afschrikken. Na een 12e plek als beste klassering vorig jaar, komt de top 10 van het ONK Superbike langzaam in zicht. Vooral op de stratencircuits in Hengelo Gld. en Oss hoopt het Veldkamp Racingteam Hageveld volgend jaar te kunnen presteren.

Jeroen van Beek vult aan: “Voor de buitenwereld is het amper zichtbaar, maar achter de schermen zijn we verschrikkelijk druk met het treffen van alle noodzakelijke voorbereidingen voor een goed raceseizoen. Vanuit onze uitvalsbasis, gelegen aan het oude circuit de Luttenbergring, worden bergen werk verzet. Daarbij kunnen we nog steeds alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen. Het zoeken naar sponsors is dan ook nog in volle gang, want deze hebben we echt nog nodig om het seizoen tot een goed einde te kunnen brengen. Wij bieden dan ook zoveel mogelijk aantrekkelijke tegenprestaties waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden. Belangstellenden kunnen contact opnemen via staging2.racingteam-hageveld.nl“. Op deze site is ook de nieuwe kalender te vinden met alle races in binnen en buitenland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.