toerclub dalfsen heeft een nieuwe voorzitter

Tijdens een zeer druk bezochte algemene ledenvergadering is Bert van Bruchem gekozen tot nieuwe voorzitter van de Toerclub Dalfsen. De scheidende voorzitter Nico van de Vegte werd door de leden tot ere-lid benoemd. Nico blijft zich wel bezig houden met PR, publiciteit en sponsoring. Omdat de club dit jaar vijfentwintig jaar bestaat kreeg de nieuwe voorzitter van de landelijke bond NTFU een vlag aangeboden.

In zijn openingswoord stond voorzitter Nico van de Vegte onder andere stil bij de ontwikkelingen op toerfietsgebied. Een belangrijk thema voor 2010 is de “Veiligheid”. In het kader daarvan krijgen alle leden een bel voor op de racefiets. Dit moet de verkeersveiligheid ten goede komen. De leden keurden het beleid en de plannen voor 2010 goed. Het overvolle fietsprogramma 2010 begint op zaterdag 6 maart om 14.00 uur. Het hoogtepunt van het seizoen is de jubileum fietsreis in de maand september in de omgeving van Hull in Engeland. Na afloop van de vergadering gaf arts Kor van Hulten een lezing over de ‘De zin en onzin van sportvoeding voor toerfietsers’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.