Home / archiefcentraal / toekomst van raalte wedstrijd voor jongeren

toekomst van raalte wedstrijd voor jongeren

“Hoe ziet Raalte er over 20 jaar uit?” Het Virtueel Museum Raalte wil graag dat jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar hier over nadenken. Hierop heeft het VMR een kunstwedstrijd uitgeschreven. In het eerste kwartaal van dit jaar spoort het internetmuseum jongeren aan hun fantasie de vrije loop te laten.

Wat moet je doen? Maak een gedicht, schilderij, foto, maquette of elke andere uiting waarin jij laat zien hoe Raalte er volgens jou over 20 jaar uitziet. De winnaar krijgt zijn eigen plaatsje in het Virtueel Museum en een waardebon voor een fotoshoot in de studio van Foto&Zo.

Een jury beoordeelt de inzendingen. Met name de originaliteit weegt zwaar. Voor meer ins en outs van deze kunstwedstrijd kun je het beste kijken op www.virtueelmuseumraalte.nl (klik daar op ‘the corner’).

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.