Home / archiefcentraal / tienerdisco in olde postkantoor van olst

tienerdisco in olde postkantoor van olst

Volgende week vrijdag staat ‘t Olde Postkantoor weer in het teken van de maandelijkse tienerdisco. Het thema van de avond is Black and White. De organisatie roept je op om verkleed als popster naar de disco te komen, dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs.

De disco is bedoeld voor iedereen tussen de 8 en 14 jaar. De disco is open van 19.00 uur tot 21.30 uur, de entree is gratis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Timmerman van Landstede Welzijn. tel : 0570-56 25 29.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.