teenage crazy dance party in de zwaan

Vrijdagmiddag 12 februari is er voor de Raalter jeugd ‘Karnabaal’ in de kelder van Hotel Restaurant de Zwaan. Het Carnaval in Raalte begint officieel op die vrijdagmiddag. Dan overhandigt Burgemeester Zoon van Raalte ‘de sleutel van de stad’ aan de Prinsen van de verenigingen. Na die ceremonie is het aan de jeugd om het eerste carnavalsfeest van 2010 te vieren. Vanaf dan zal Raalte tot 16 februari omgedoopt zijn tot Stöppelburcht. Onder aanvoering van de Prinsen Willem II & Thomas II zijn de Stoppelkaters, –poezen en Krielen vier dagen in een andere wereld.

Voor de Raalter jeugd is Kabaal natuurlijk een begrip. Eens in de twee weken gaan de tieners naar Dance Party Haarle om te dansen op muziek, om te luisteren naar muziek, om te chillen maar ook om even thuis weg te zijn. “Als je daar het ‘gekkenfeest’ aan koppelt kom je al snel op een Crazy Dance Party. We hebben daar Karnabaal van gemaakt omdat we denken dat de combinatie van Carnaval met Kabaal veel jonge Raaltenaren zal aanspreken”, vertelt Marc de Wit. Hij is namens de Stöppelkaters een van de initiatiefnemers van de alcoholvrije teenageparty in deze opzet. “Kabaal is een begrip in Salland en als carnavalsvereniging willen we ook die doelgroep bereiken en bedienen. Vandaar ook dat we dé DJ’s van Kabaal , Jasper Hutten en Marc Blanke hebben aangetrokken voor dit feest.” Verder zijn er optredens van het Deurslenters Duo, winnaar van de Stöppelkrakerverkiezing 2010, en de juniordansgroep de Firecats. Natuurlijk zijn de Prinsen er ook. Thomas II, Prins der Krielen en Willem II, Prins der Stöppelkaters zullen met hun gevolg het publiek verwelkomen om vervolgens de officiële kick-off van Karnabaal te doen. Het feest duurt van 20.30 tot 23.30 uur en de entree is 3,- euro inclusief één drankje. Alle jeugd van 12 tot en met 15 jaar is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.