t giet loss wint optocht raalte

‘Carnaval bezweren in Arabische Sferen,’ de winnende formule van de optocht in Raalte gistermiddag. Met 353 punten won de groep ’t Giet Loss uit Heino net van De Vreugdewippers uit Boskamp. Slechts twee punten verschil maakten het verschil in de categorie ‘Wagen.’

Hennie Mars uit Raalte won in de categorie ‘een- of tweelingen,’ met Stuk in de Fiets. Basisschool de Dolfijn sleepte de prijs ‘grote groep’ in de wacht. Met de wagen ‘De Dolfijn draait door’ won de basisschool met 20 punten voorsprong op de nummer twee.

De Lekkere Luchies (ook uit Raalte) won de categorie ‘kleine groep.’

Op zaterdag, bij het kindercarnaval werd ook al een aantal winnaars benoemd; Bij de scholen ging De Rietkraag voorop, voor de nummer 2 De Linderte. Pim van den Broek en Sten Grootenhuis waren het meest feestelijk duo. ‘De gebakken eitjes’ wonnen, voor de Lampe Lady’s. Van de groepen waren de Krielhanen de winnaars. In de groep 1-5 jaar won Ilse Beekman (Roodkapje), Janouk Korbeld won in de leeftijd van 6-14 jaar, met Duivel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.