succesvolle editie van lange onderbroekrock

Volle bak, zaterdagavond in de verwarmde Hein & Diny Musichall aan de Reuveldsweg 6 in Broekland waar Lange Onderbroekrock gehouden werd. Kleazer uit Luttenberg/Vroomshoop beet het spits af. Maar de meeste mensen waren toch gekomen voor het Antwerpse Hickey Underworld.

Kleazer kampte met een kapotte versterker, maar niet veel mensen in het publiek zullen dat in de gaten hebben gehad. De band trok een muur van geluid op met poppy stonerrock. The Hickey Underworld is een band uit Antwerpen en de heren maakten de lange reis niet voor niets. De tot muziekfabriek omgetoverde stal schudde op zijn grondvesten toen de garagerock met metal invloeden uit de speakers kwam.

De foto is van staging2.regiosalland.nl, op hun site kun je er meer vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.