Home / archiefcentraal / succesvolle editie van lange onderbroekrock

succesvolle editie van lange onderbroekrock

Volle bak, zaterdagavond in de verwarmde Hein & Diny Musichall aan de Reuveldsweg 6 in Broekland waar Lange Onderbroekrock gehouden werd. Kleazer uit Luttenberg/Vroomshoop beet het spits af. Maar de meeste mensen waren toch gekomen voor het Antwerpse Hickey Underworld.

Kleazer kampte met een kapotte versterker, maar niet veel mensen in het publiek zullen dat in de gaten hebben gehad. De band trok een muur van geluid op met poppy stonerrock. The Hickey Underworld is een band uit Antwerpen en de heren maakten de lange reis niet voor niets. De tot muziekfabriek omgetoverde stal schudde op zijn grondvesten toen de garagerock met metal invloeden uit de speakers kwam.

De foto is van www.regiosalland.nl, op hun site kun je er meer vinden.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.