stichting doet beroep op heetense bevolking

Nu de vijftien kilometer aan Heetense wandelpaden bijna klaar is, staat de volgende uitdaging voor de Stichting Wandel- en Fietspaden Heeten op stapel: Het onderhoud.

De paden zijn nog niet allemaal officieel geopend, maar de oudste paden liggen er inmiddels al vijf jaar. Deze zijn dus toe aan het eerste onderhoud. Bestuurslid Ton Elders: “De ontvangen subsidies mogen wij alleen gebruiken voor de aanleg van nieuwe paden. Het onderhoud moet daarom anders geregeld worden. Nu is het de beurt aan de Heetense bevolking. Het dorp heeft de paden al dankbaar in gebruik genomen en het is duidelijk dat de paden in een brede behoefte voorzien. Voor het onderhoud gaan we een beroep doen op de bevolking door middel van een donateursactie in april.”

Op 17 april wil de stichting middels een ludieke actie donateurs werven. Heetense gezinnen wordt gevraagd “vriend van de paden” te worden. Voor een tientje per jaar hoopt de stichting daarmee de toekomst van de paden veilig te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.